Caută
Close this search box.

Adina Florea s-a RETRAS din cursa pentru şefia Secţiei Speciale când Ciolacu i-a transmis că PSD nu o mai susţine

adina florea

Odată cu trecerea PSD în Opoziţie, preşedintele CSM, Lia Savonea, apropiată de Florin Iordache şi de Viorica Dăncilă, a abandonat-o pe Adina Florea.

De asemenea, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, încearcă să ţină partidul departe de tema Justiţie.

Rămasă fără sprijin juridic şi politic, Adina Florea a renunţat la şefia Secţiei Speciale pentru magistraţi, ghiuleaua PSD împotriva procurorlor, susţin surse politice pentru Adevărul.

Lia Savonea, contestată puternic de magistraţi, încearcă să-şi ducă la bun-sfârşit manatul de preşedinte al CSM, care va înceta la finalul lunii decembrie.

Drept urmare, a abandonat-o pe Adina Florea, după ce timp de jumătate de an s-a luptat să o instaleze în fruntea Secţiei Speciale pentru magistraţi.

Plenul CSM a încercat de 7 ori să valideze rezultatele concursului pentru şefia Secţiei Speciale, câştigat de Adina Florea, dar s-a lovit de opoziţia fostului ministru al Justiţiei, Ana Birchall, exclusă între timp din PSD.

Lia Savonea a avut o relaţie extrem de apropiată cu Florin Iordache şi cu Viorica Dăncilă, liderii PSD care au susţinut Secţia Specială. Însă Viorica Dăncilă a fost debarcată de la şefia partidului, iar Florin Iordache a fost tras pe linie moartă.

Noul preşedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis Liei Savonea că partidul nu o mai susţine pe Adina Florea. Drept umare, Florea a făcut un pas înapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri