Caută
Close this search box.

Adrian Năstase afirmă că românii din Diaspora ar trebui să-i MULŢUMEASCĂ pentru că pot munci în străinătate

adrian năstase

Enervat ca un reprezentant al romanilor din Diaspora vrea sa-l lase fara „Steaua Romaniei”, Adrian Nastase sustine ca acesta poate sa munceasca in strainatate multumita „negocierilor purtate de mine cu Uniunea Europeana pentru Capitolul JAI”.

„Astazi, citind stirile, am vazut un Breaking news – ‘Reprezentantii Diasporei ii cer lui Iohannis sa retraga ordinul Steaua Romaniei lui Adrian Nastase’. Prima data, m-am gandit ca toti reprezentantii Diasporei s-au intalnit intr-un for mondial si i-au scris presedintelui Romaniei o scrisoare care incepe cu ‘Domnule Fanfaron’ (un mod inadmisibil de adresare, fie vorba intre noi…) prin care ii cereau sa fiu sanctionat cu retragerea decoratiei amintite pentru un comentariu facut in urma cu trei ani, si care i-ar fi jignit pe membrii diasporei.

M-am mai calmat cand am vazut ca este vorba doar de o scrisoare a organizatorului mitingului Diasporei din 10 august 2018, – Tommy Iuliu Joul Tomescu, un dentist din Londra care s-a stabilit in Marea Britanie in 2010, probabil ca si in baza eliminarii vizelor din 2001 si a negocierilor purtate de mine cu Uniunea Europeana pentru Capitolul JAI. Tot in baza acelor negocieri, distinsul organizator va putea ramane in Marea Britanie si dupa Brexit. Si, desigur, va putea veni vara pentru a organiza intalniri publice”, a scris Nastase pe blog.

Tommy Tomescu, prim-vicepresedinte al Consiliului Romanilor de Pretutindeni si unul dintre organizatorii mitingurilor diasporei, ii cere pentru a doua oara presedintelui Klaus Iohannis sa ii retraga decoratia Steaua Romaniei fostului premier Adrian Nastase, condamnat de doua ori la inchisoare pentru fapte de coruptie.

Solicitarea vine dupa ce Adrian Nastase a fost invitat de Administratia Prezidentiala si a si participat (foto) la receptia de la Cotroceni organizata in acest an cu ocazia Zilei Nationale, prezenta lui la eveniment starnind rumoare in randul participantilor si in mass-media.

„Degeaba v-am solicitat in 2016 retragerea ordinului Steaua Romaniei pentru Adrian Nastase, ca sa nu mai fie invitat la reuniuni oficiale cel care ii facea ‘indieni’ pe cei din diaspora (…) Va solicit din nou sa luati in considerare cererea mea (…) Sper ca nu va asteptati sa mai primiti de la mine texte elegante si analize, pentru ca am inteles ca nu are rost.

Degeaba mi-am pierdut de cateva ori mai multe saptamani sa va trimit niste analize pe care sa le implementati, pentru ca le-ati ignorat”, se arata in mailul trimis de dr. Tommy Tomescu presedintelui Klaus Iohannis pe adresa publica de pe site-ul Presedintiei – procetatean@presidency.ro.

Un răspuns

  1. Nàstase Rahoveanul vrea sà-i multumim cà ne-a dat afarà din tarà

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri