1 Decembrie, Ziua Națională a României, a fost sărbătorită și într-unul dintre cele mai aglomerate locuri din lume. Este vorba despre celebra Times Square din metropola New York! Unul dintre cei mai importanți producători de apă din România, Aqua Carpatica, a avut grijă să sărbătorească în stil mare Ziua Marii Uniri. Astfel, steagul tricolor a fost prezentat toată ziua pe monitoarele dintr-unul din cele mai importante obiective turistice din cel mai mare oraș american.

Aqua Carpatica a dus Tricolorul în Times Square de Ziua Națională

Steagul României a fost afişat pe ecrane de dimensiuni impresionante cu ocazia Zilei Naționale a României, sub forma unei reclame pentru apa minerală Aqua Carpatica. Pe pagina companiei de apă minerală apare și o scurtă înregistrare video cu imaginile afișate pe clădirile emblematice din centrul orașului american New York.

„România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională. Drapelul național, munții Carpați și dulcele grai românesc se văd astăzi pe celebrele ecrane din Times Square, New York. Mulțumim României și românilor de pretutindeni”, este mesajul care a însoțit imaginile publicate pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

 

374 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here