Caută
Close this search box.

Atenție, șoferi! Blocarea roților în parcările hipermarketurilor, declarată ilegală!

Atenție, șoferi! Blocarea roților mașinilor de către firmele care au contracte cu hipermarketurile este o practică ilegală. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Primăriei Timișoara care invocă decizii ale instanțelor judecătorești din Timișoara.

Blocarea roților mașinilor în parcarea hipermarketurilor, ilegală

În urma întrunirii de urgență a comisiei de Circulație a municipiului Timișoara, reprezentanții Primăriei consideră că blocarea roților mașinilor de către firmele care au contracte cu hipermarketurile este o practică ilegală.

După o analiză amănunțiță, autoritățile timișorene au explicat public faptul că aceste practici au existat și în trecut, dar au fost considerate ilegale de către instanțeke judecătorești din Timișoara.

Având în vedere cele semnalate somăm public centrele comerciale care practică blocarea roţilor autovehiculelor în parcările lor, parcări care nu au acces controlat, ca în termen de 24 de ore să renunţe la aceste practici.

În caz de neconformare, Comisia de circulaţie îşi rezervă dreptul de a retrage avizele emise şi a proceda la începerea demersurilor legale pentru închiderea acceselor, precum şi de a sesiza Poliţia Română şi Parchetele competente”, a spus Culiţă Chiş, vicepreşedintele Comisi de Circulaţie din Primăria Timişoara, potrivit Adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri