Caută
Close this search box.

Aurelian Bădulescu, la DIICOT: Voi lămuri ce s-a întâmplat pe 10 august

aurelian bădulescu

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a afirmat, joi, că declaraţia pe care o va da procurorilor va aduce multe noutăţi dosarul despre evenimentele din 10 august, iar la instanţă va lămuri „întru totul cine şi ce şi-a dorit să se întâmple” în acea zi.

Cu siguranţă, discuţia de astăzi va aduce multe noutăţi în acest dosar, iar declaraţia pe care o voi da atunci când va ajunge la instanţă acest dosar va lămuri întru totul cine şi ce şi-a dorit să se întâmple pe 10 august„, a spus Bădulescu, la intrarea în sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), unde a fost citat ca martor în dosarul referitor la evenimentele din 10 august.

Potrivit Agerpres, Bădulescu a adăugat că, după ce va da declaraţia în faţa procurorilor, va face „justiţie publică”, pentru ca oamenii să ştie „cine i-a adus ca ei să sufere” la protestul din 10 august.

„După ce voi da declaraţia în faţa procurorilor o să fac, ceea ce a îndemnat şi preşedintele acestei ţări, respectiv o justiţie publică. Adică să cunoască oamenii cine şi ce i-a adus ca ei să sufere, pe de o parte, şi jandarmii să tragă, pe altă parte”, a transmis Bădulescu.

Viceprimarul a anunţat, miercuri, că va fi audiat la DIICOT în dosarul referitor la evenimentele din 10 august.

În cursul zilei de ieri, lucrători din cadrul Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate au venit şi mi-au înmânat o citaţie, astfel încât am luat act de faptul că sunt chemat la DIICOT în cauza ce priveşte cercetările din data de 10 august. Mâine, la ora 10,00, vor avea loc audierile. Din câte observ, DIICOT-ul cred că se grăbeşte, vrea să lămurească lucrurile – lucru care pe mine mă bucură foarte tare, pentru că este momentul să vedem cine şi ce şi cât a fost implicat în evenimentele de la 10 august„, a informat Bădulescu, într-o declaraţie de presă susţinută miercuri la sediul municipalităţii.

El a precizat că va fi audiat în calitate de martor. „Cu câteva luni în urmă, toată presa spunea că sunt un mincinos şi că m-am dus să declar altceva la DIICOT. Iată că şi atunci, când am fost la Parchetul Militar, am adus lămuriri pentru 10 august. Şi, din nou, declaraţia mea de mâine va aduce noi lămuriri în ceea ce priveşte 10 august. 10 august – dacă se vrea lămurit – se va putea lămuri foarte uşor după audierea de mâine„, a susţinut el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri