Persoana care l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu, sâmbătă, în Piaţa Universităţii, a fost identificată, şi urmează să fie audiată.

„Persoana vătămată a formulat plângere împotriva bărbatului care l-a agresat. Cel în cauză a fost identificat. Este un bărbat de 68 de ani şi urmează să fie audiat.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 1 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial şi material”, precizează Poliţia Capitalei.

FOTO: evz.ro

Directorul general al Institutului Revoluţiei Române, Gelu Voican Voiculescu, a fost scos de jandarmi, sâmbătă, din mulţimea adunată în Piaţa Universităţii pentru a comemora 30 de ani de la evenimentele din 1989, după ce mai multe persoane l-au huiduit şi l-au agresat.

224 Vizualizări

2 COMENTARII

  1. …sper sa aflam rezultatul dupa 30 si ceva ani ……sau acum instanta se misca repede !????? cata dorinta de adevar penal …cu pensi speciale cred ; de la CANAL .

  2. Voican o incaseaza, Roman este huiduit, Iliescu se radicalizeaza, ceilalti bravi conducatori ai nostri vor face cam ce-au facut astia trei. Pentru ca si astia ca si ceilalti vor sa sa fie ce a fost Ceausescu alias Ceasca.
    Fiind de carton, ca si cea Ceasca nu inteleg ca la un popor de suferinzi de sindromul Stockhlom nu poti fi geniu, erou, intelectulal si esti doar o fantosa cu ifose. Daca dupa 30 de ani doar un om bolnav si un baston cauta sa arate ca dreptatea este stramba, inseamna ca libertatea in Romania este o gargara pentru institutile statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =