Caută
Close this search box.

Avertisment din Belgia pentru Ianis Hagi

Se pare că Ianis Hagi nu trece printr-o perioadă foarte bună la Genk, iar prestațiile  fostului căpitan de la Viitorul Constanța i-a făcut pe jurnaliștii care lucrează pentru publicația Nieuws Blad să îi lanseze chiar un avertizeze internaționalul român, deși, desigur, nu ei sunt cei care îi stabilesc, finalmente, nivelul evboluției.

Publicația citată mai sus scrie că Ianis Hagi trebuie să înceapă să joace mai bine, iar aceștia cred că sub comanda antrenorului Hannes Wolf ar putea să dea un randament mult mai bun în 2020.

”Ianis Hagi trebuie să își ridice nivelul. Ar trebui să performeze mai mult în loc să stea pe banca de rezerve. Toată lumea crede în aciziția sa, iar sub comanda antrenorului Wolf românul a început o manevră de recuperare a timpului pierdut”, au scris jurnaliștii belgieni.

Ianis Hagi a jucat în 19 meciuri pentru Genk, dintre care 4 în Champions League, a înscris trei goluri și a oferit 4 pase decisive. Internaționalul român a fost cumpărat de la FC Viitorul Constanța în schimbul sumei de patru milioane de euro.

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis Hagi a ajuns la Genk pe 12 iulie 2019 și mai are contract cu formația din Belgia până în vara anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri