Caută
Close this search box.

Liviu Alexa (PSD Cluj) îi TRIMITE AJUTOARE premierului Ludovic Orban

liviu alexa

PSD Cluj, condus de Liviu Alexa, anunta ca i-a trimis un pachet cu „alimente, bani, produse cosmetice si carti” premierului Ludovic Orban. „Am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna”, anunta PSD Cluj.

”In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna.

Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul.

Liviu Alexa – presedinte PSD Cluj”, se arata intr-o postare a PSD Cluj, pe Facebook.

Liviu Alexa, detinator al Ziar de Cluj si al NCN TV, a primit in 2018 suma de 1.293.000 de lei de la PSD, potrivit unei note de informare a Autoritatii Electorale Permanente, bani virati pe firma Pagina Ciudatului SRL, arata Newsweek Romania.

Si senatorul PSD Robert Cazanciuc a sustinut, joi, ca premierul Ludovic Orban nu avea cum sa traiasca dintr-un salariu de „numai” 3.000 de lei pe luna. El sustine ca premierul a fost „finantat”.

„Nu cred ca traieste cu 3.000 cred ca cineva l-a finantat si in curand va iesi la iveala cine l-a finantat. Pe un liberal cu 3.000 de lei pe luna nu l-ar angaja nici la sediul PNL ca portar. Este o declaratie mincinoasa. Romanii vor sanctiona aceasta minciuna din prima”, a sustinut Cazanciuc la Digi24.

Prezent in studio, deputatul PNL Razvan Prisca declarat ca Orban are un stil de viata modest.

„Este departe de a fi extravangat, de a fi un cheltuitor pentru sine. Mult timp a avut un telefon care este departe de a fi performant. Este un om destul de simplu, este vegetarian de peste 20 de ani”, a spus Prisca.

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, noi precizari privind veniturile incasate in cursul anului 2018, dupa ce jurnalistii l-au intrebat din nou cum a putut sa traiasca doar cu 3.000 de lei pe luna.

„Sunt un om simplu, pot spune ca sunt chiar auster. Cheltuielile pe care le fac sunt cheltuielile pe care le face orice om normal. In viata ai ani mai buni, ani mai rai, luni mai bine, luni mai rele, nu intotdeauna traiesti numai din venitul pe care il incasezi pe parcursul unui an ci si din veniturile pe care l-ai avut anterior.

(…) Faptul ca au existat anumite perioade in care nu am inregistrat venituri, aici vreau sa retineti ca nu m-am dus si nu am cerut niciun ajutor de somaj in perioada respectiva. Faptul ca pe unele companii s-au pus presiuni strict din cauza ca au indraznit sa faca un contract de munca cu mine au aratat anormalitatea statului roman condus de PSD”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri