Caută
Close this search box.

Birchall, despre recursul compensatoriu: Șmecheriile Comisiei Iordache trebuie să dispară

ana birchall

Ana Birchall a afirmat, marți, că prin abrogarea recursului compensatoriu în Parlament, „șmecheriile” introduse de Comisia condusă de Florin Iordache, care au făcut ”atât de mult rău”, să dispară „odată pentru totdeauna”, potrivit Mediafax.

„Astăzi, colegii deputați din Comisia Juridică a Camerei Deputaților au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu. Mâine, legea va merge la votul final și sper să fie adoptată astfel încât șmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache, și care au făcut atât de mult rău, să dispară, cel puțin pentru viitor, odată pentru totdeauna!”, a scris fostul ministru al Justiției Ana Birchall, marți, pe pagina sa de Facebook.

Ana Birchall a mai scris că votul din Parlament pentru abrogarea recursului compensator trebuie privită ca pe o readucere a justiției „pe făgașul normal”.

„Românii au dreptul și trebuie să se simtă din nou protejați, iar această decizie, pe care am susținut-o din primele discuții pe care le-am avut pe această temă, este un pas important pentru recâștigarea încrederii fiecărui roman în justiția din România!

Îi rog pe colegii din Parlamentul României să privească acest vot ca pe o readucere a justiției din România pe făgașul normal și să demonstreze că nu au participat la acele lovituri mișelești împotriva justiției”, a conchis Birchall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri