Caută
Close this search box.

Cadavrul a fost găsit într-un lac. Autoritățile sunt în ALERTĂ

Un bărbat din Buzău a făcut o descoperire macabră în timp ce se plimba într-un parc din oraș. Trecătorul a observat un cadavru și a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Trupul neînsuflețit al unui tânăr de 18 ani a fost observat de un trecător care se plimba prin Parcul Marghiloman din Buzău. Trecătorul a alertat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112.

Potrivit ISU Buzău pompierii au fost solicitați în jurul orei 13:03 și s-au deplasat imediat la locul indicat de bărbat. Scafandrii au scos din apele lacului Marghiloman cadavrul unui adolescent de 18 ani.

Adolescentul are mai multe lovituri în zona capului

În momentul de față nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs decesul tânărului de 18 ani și nici momentul. Potrivit adevarul.ro tânărul avea asupra sa actul de identitate. Se pare că acesta locuia în cartierul Dorobanţi II la blocul I 14.

Primele informații arată că tânărul are mai multe lovituri în zona capului. Polițiștii iau în calcul mai multe variante printre care un posibil accident, sinucidere, dar și alte cauze.

Cel mai probabil tânărul s-a sinucis, dar acest lucru se va determina abia după ce legiștii se vor pronunța asupra cauzei morții. O anchetă în acest caz a fost deschisă de polițiștii buzoieni.

Tragedie la pescuit. Un tânăr a murit înecat după ce și-a salvat surorile

În luna iulie a anului curent un tânăr de numai 17 ani a murit după ce și-a salvat surorile de la înec. Din păcate, adolescentul nu și-a mai putut salva propria viață.cadavru, lac, buau, alertaTragedia s-a petrecut în timp ce tinerii se aflau la pescuit alături de un unchi. Bogdan P. și surorile sale de 13 și 19 ani se aflau pe un canal de irigații din Costești când sora cea mică a căzut în apă, iar cea mare a sărit imediat în ajutorul ei.

Adolescentul și-a dat seama că surorile sale sunt în pericol și a sărit în apă să le salveze. Băiatul le-a împins pe cele două fete la mal, dar n-a mai avut putere să se salveze.

Din păcate, familia din care face parte tânărul care a murit înecat a mai trecut printr-o suferință în urmă cu câțiva ani. Mama celor cinci copii (4 fete și un băiat) a murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri