Caută
Close this search box.

Care ar fi legătura între Ionel Arsene, Gică Popescu, Klaus Iohannis şi retragerea decoraţiilor

ionel Arsene

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a anunțat pe contul său de Facebook că, în urma presiunilor publice făcute de el și de foarte mulți români, Klaus Iohannis nu i-a mai retras decorația lui Gică Popescu.

Dar, ce să vezi, e fake news. Liberalii însă îl acuză pe Arsene că încearcă să câștige simpatie, lansând un zvon fals.

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, susține, într-o postare pe contul său de Facebook că datorită lui președintele Klaus Iohannis nu i-a retras lui Gică Popescu decorația.

„În urma presiunilor publice făcute de mine și de foarte mulți români adevărați, Iohannis nu a mai retras decorația acordată marelui român român Gică Popescu. Mulțumesc tuturor românilor lângă care am fost alături în acest demers. Iată că se poate să ne facem auziți chiar dacă președintele Iohannis vrea să se facă că nu ne aude”, se arată în postarea lui Ionel Arsene.

Acesta a lansat și un atac la liberalii nemțeni.

„Cum era de așteptat, liberalii de la Neamț fac ce știu mai bine. Sunt penibili și ne iau pe toți de proști. În loc să recunoască greșeala pe care era să o comită Iohannis se comportă ca și cum Iohannis nu ar fi avut în intenție să facă nimic, totul a fost un fake news și noi, toți românii care am fost de partea lui Gică Popescu, suntem niște nebuni care s-au agitat inutil. Vor vedea liberalii la următoarele alegeri că românii adevărați nu sunt nici nebuni, nici proști”, susține Ionel Arsene.

Acesta a publicat pe contul său de Facebook, reacția sa la decizia președintelui Klaus Iohannis, de a retrage decorațiile celor care au o condamnare penală, explicând că „a aflat cu regret că Gică Popescu, marele fotbalist al Generației de Aur, va rămâne fără decorația <Ordinul Meritul Sportiv>, din dispoziția președintelui României, Klaus Werner Iohannis”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri