Liderul judeţean al PRO România, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Suceava, că formaţiunea pe care o reprezintă va merge singură la alegerile locale de anul viitor, după ce a obţinut rezultate ”încurajatoare” la scrutinul de la europarlamentarele din primăvara acestui an şi la cel de la prezidenţiale.

”PRO România va merge la alegerile de anul viitor în formulă singură, chiar dacă unii tot ne dau ba plecaţi, ba înghiţiţi, ba transferaţi. PRO România va merge ca partid de sine stătător în alegerile locale şi asta va însemna cea mai importantă bătălie (…) Am trecut deja două examene politice majore, alegeri europene, alegeri prezidenţiale, şi le-am trecut cu scoruri care sunt încurajatoare”, a spus Nechifor, citat de Agerpres.

În opinia lui Nechifor, trendul PRO România este ”foarte promiţător”, ceea ce ar putea determina ”un scor important” la alegerile parlamentare din toamna viitoare.

”În politică, ceea ce este important este trendul, dinamica unui partid politic, nu neapărat fotografia de etapă, iar pentru noi, pentru PRO România, trendul este foarte promiţător, pentru că am închis alegerile europene undeva la 7%, iar prezidenţialele le-am dus către 10% (…) În felul acesta vom reuşi, în toamnă, atunci când vor fi alegeri parlamentare la termen, pentru că eu nu cred că vor fi anticipate, să ne ducem către un scor important, poate chiar cu 2 în faţă şi în felul acesta să reuşim să stabilim un echilibru care acum e într-o oarecare măsură disproporţionat”, a mai spus Cătălin Nechifor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here