Caută
Close this search box.

Ce le-a spus Iohannis liberalilor despre anticipate în spatele uşilor închise, SURSE

În şedinţa conducerii PNL, preşedintele Klaus Iohannis a insistat că trebuie declanşate alegeri anticipate, susţin surse politice pentru Adevărul. Şeful statului i-a felicitat pe liberali că au ajuns pe primul loc în preferinţele electoratului, însă i-a avertizat să nu se culce pe o ureche.

„Am ajuns cel mai mare partid si bravo nouă!, guvernul e performant deja, dar să avem grija la PSD, că nu o să ezite să ne atace dacă greşim“, a spus Klaus Iohannis în şedinţa conducerii PNL, susţin sursele citate. De asemenea, şeful statului a pledat pentru alegeri anticipate, astfel înctâ PNL să-şi asigure o majoritate stabilă în Parlament.

PNL conduce în preferinţele românilor, care ar vota în proporţie de 39% cu partidul condus de Ludovic Orban, dacă în acest weekend ar avea loc alegeri parlamentare, arată un sondajul realizat de IMAS pentru Europa FM în luna noiembrie.

Preşedintele Klaus Iohannis participă luni la şedinţa conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidenţiale şi pregătirea pentru alegerile locale, dar şi chestiuni guvernamentale. El a afirmat că PSD a încasat-o de trei ori în acest an şi a cerut liberalilor să evite autosuficienţa după această victorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri