Caută
Close this search box.

Ce salariu avea Mădălina Dobrovolschi ca purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Fostă jurnalistă la TVR, B1 şi Antena 3, Mădălina Dobrovolschi şi-a anunţat joi demisia din funcţia de purtător de cuvânt al administraţiei prezidenţiale. În această poziţie, Mădălina Dobrovolschi avea un salariu mai mic de 6.000 de lei pe luna, potrivit declaraţiei de avere.

Mădălina Dobrovolschi avea un salariu lunar de sub 6.000 de lei în calitate de purtător de cuvânt al preşedintelui Iohannis. Potrivit ultimei declaraţii de avere, depuse în iunie 2019, în această funcţia a încasat un venit anula de 67.846 lei, ceea ce înseamnă 5.650 de lei lunar.

Potrivit declaraţiei de avere aceasta deţine, împreună cu soţul ei două terenuri în Buftea cu o suprafaţă totală de 950 mp şi două autoturisme, un Volkswagen Polo, fabricat în 2001 şi un Jeep Renegade fabricat în 2018. În conturi are economii de puţin peste 5.000 de euro şi două credite bancare, unul de 630.000 împreună cu soţul ei, la Banca Transilvania, scadent în 2041 şi altul de 8.000 de lei, scadent în anul 2019 la BRD. Potrivit revistei Capital, aceasta împreună cu soţul ei Emil Dobrovolschi, pilot Tarom, au achiziţionat anul trecut o vilă de 350 mp. Tot atunci, aceasta şi-a vândut apartamentul din Capitală cu 75.000 de euro.

Ce salariu avea soţul Mădălinei Dobrovolschi

Potrivit documentului citat, în calitate de pilot Tarom, soţul acesteia a câştigat de aproape patru ori mai mult anul trecut, adică 246.068 lei.

Mădălina Dobrovolschi a ocupat funcţia de pustător de cuvânt din anul 2016. Înainte de a ajunge la Palatul Cotroceni, Mădălina Dobrovolschi a fost jurnalist la TVR, B1 TV şi Antena 3. În campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014, ea a moderat, la postul B1 TV, dezbaterea dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

Joi, aceasta şi-a anunţat demisia printr-un mesaj postat ep Facebook.„Este adevatat. Am demisionat. Se incheie o etapa frumoasa din viata mea profesionala, pentru care ii multumesc domnului presedinte. Ii multumesc pentru incredere, sustinere si ocazia de a invata mai mult! Este momentul sa ma pregatesc pentru noi proiecte. Va multumesc tuturor pentru mesaje!”, a scris Mădălina Dobrovolschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri