Caută
Close this search box.

Ce surpriză. TOPUL IREAL al fotbalului românesc

O vorbă veche spune că cine nu are bătrâni să-şi cumpere, iar uneori are aplicativitate şi în fotbal. Vă invităm să vedeți cum arată cel mai valoros prim “11” al fotbaliştilor trecuţi de 30 de ani din prima ligă din România. FCSB şi CFR Cluj, contracandidate la titlu, au dat câte trei jucători în echipa veteranilor.

Ce echipe dau jucători în primul “11” al fotbaliştilor trecuţi de 30 de ani din România

Cel mai bine cotat prim “11” al fotbaliştilor trecuţi de 30 de ani din România este evaluat la 14.950.000 de euro şi are în componenţă jucători de la FCSB, CFR Cluj, Dinamo, Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu.

Dintre cei 11 jucători trecuţi de 30 de ani, Constantin Budescu este cel care are cea mai bună cotă. Conform site-ului transfermarkt.com, fotbalistul Astrei Giurgiu este evaluat la 4.000.000 de euro, fiind urmat de Giedrius Arlauskis şi Harlem Gnohere, ambii cotaţi la 2.000.000 de euro, conform redactorilor de la Fanatik.

Jucătorii care au prins cel mai valoros prim “11” al fotbaliştilor de peste 30 de ani din România

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj, 2.000.000 de euro) – portarul lituanian de 32 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei României în actualul sezon, fiind inclus în echipa ideală din faza grupelor din Europa League. Arlauskis a jucat 31 de meciuri în stagiunea 2019-2020 şi a închis poarta clujenilor în 15 partide.

Valentin Creţu (FCSB, 700.000 de euro) – fundaşul dreapta de 30 de ani a fost transferat de FCSB în această vară şi i-a luat faţa lui Cristian Manea, câştigând bătălia pentru postul de titular. În actualul sezon a jucat 21 de meciuri pentru vicecampioana României şi a reuşit să ofere trei pase decisive.

Ionuţ Larie (Gaz Metan Mediaş, 600.000 de euro) – fundaşul central de 32 de ani este unul dintre jucătorii cheie ai lui Edi Iordănescu, iar în actualul sezon a fost indispensabil pentru ardeleni. Fostul fotbalist al lui CFR Cluj a bifat 21 de meciuri pentru medieşeni, ratând o singură partidă, când a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Ante Puljic (Dinamo, 850.000 de euro) – fundaşul central de 32 de ani a fost readus de Dinamo în această toamnă, însă pare departe de forma arătată în prima perioadă în care a îmbrăcat tricoul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fotbalistul croat a jucat 11 meciuri şi a reuşit să marcheze un gol, fiind integralist de fiecare dată

Camora (CFR Cluj, 1.400.000 de euro) – fundaşul stânga de 33 de ani este unul dintre veteranii din campionat, fiind la al nouălea sezon în tricoul campioanei României. Portughezul este unul dintre oamenii de bază pentru Dan Petrescu, iar în actualul sezon a jucat 30 de meciuri şi a marcat două goluri.

Boubacar Fofana (Gaz Metan Mediaş, 600.000 de euro) – mijlocaşul defensiv de 30 de ani este unul dintre jucători constanţi ai medieşenilor şi este dorit de Gigi Becali la FCSB. În actualul sezon, fotbalistul din Guinea a jucat 16 meciuri în campionat,

Dan Nistor (Dinamo, 1.100.000 de euro) – mijlocaşul central de 31 de ani este cel mai bun jucător al “câinilor” şi ar putea să plece în această iarnă, fiind dorit de Gigi Becali. Căpitanul lui Dinamo a marcat patru goluri şi a oferit 10 pase decisive în cele 16 meciuri jucate în acest sezon.

Constantin Budescu (Astra Giurgiu, 4.000.000 de euro) – mijlocaşul ofensiv de 30 de ani a fost decisiv pentru giurgiuveni în această toamnă, reuşind să ducă echipa antrenată de Bogdan Andone pe locul 2 în campionat. În 14 meciuri, “Budi” a marcat şase goluri şi a oferit alte şase pase decisive.

Ciprian Deac (CFR Cluj, 1.200.000 de euro), în foto, stânga – mijlocaşul ofensiv de 33 de ani are un sezon foarte bun în tricoul campioanei României, iar contribuţia lui a fost una decisivă în multe partide. Cu zece goluri şi nouă pase decisive în 27 de meciuri, Deac dovedeşte că nu vârsta joacă pe teren.

Diogo Salomao (FCSB, 500.000 de euro) – mijlocaşul ofensiv de 31 de ani s-a transferat în acastă vară la vicecampioana României, dar a intrat rapid în dizgraţia lui Gigi Becali şi este pe lista de plecări. În actualul sezon, portughezul a strâns 211 de minute în cinci meciuri la FCSB.

Harlem Gnohere (FCSB, 2.000.000 de euro) – atacantul de 31 de ani a ratat startul sezonului din cauza unei accidentări, dar a revenit în forţă în toamnă. Cu toate acestea, Gigi Becali a anunţat că este dispus să-l vândă pe fotbalistul francez, care a marcat şase goluri în cele 16 meciuri jucate în actuala stagiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri