Caută
Close this search box.

Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, NU va primi cadoul aşteptat de la Moş Crăciunm

Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, nu e cu nimic diferită de celelalte fetițe de 4 ani, așa că i-a scris Moșului plină de speranță. Se pare însă că anul acesta nu va primi ce-și dorește cel mai mult.

Ca orice fetiță de 4 ani, Prințesa Charlotte, fiica Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, și a Prințului William, îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun și deja și-a exprimat dorințele. Din păcate pentru ea, tatăl ei spune că, anul acesta, puștoaica nu-și va vedea îndeplinită cea mai mare dorință.

Cea mai mare dorință a Prințesei Charlotte pentru anul acesta este să primească un ponei. Desigur, mica prințesă nu vrea un ponei din pluș, ci unul adevărat, iar asta cu siguranță deoarece a crescut înconjurată de cai, Regina Elisabeta a II-a fiind o mare iubitoare a nobilelor animale.

Din păcate pentru Charlotte, Moș Crăciun nu-i va îndeplini micuței extravaganta dorință.

„A cerut un ponei, dar va trebui să aștepte până la anul, pentru că William consideră că este prea mică”, a declarat o sursă din anturajul familiei regale pentru publicația The Sun, citată de B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri