Caută
Close this search box.

Constanţa: Un bebeluş a murit, după ce scânteile de la o sobă au aprins pătuţul

Sursa de încălzire a locuinţei trebuie supravegheată atent mai ales când e cu flacără deschisă. Altfel, vom număra şi în acest sezon victime ale incendiilor. Ultimele sunt un bebeluş şi o femeie care şi-au găsit sfârşitul în flăcari! În ambele situaţii, scânteile sărite din sobă au produs nenorocirea.

Casa din comuna Cogealac, judeţul Constanţa, avea două încăperi. Se pare că pătuțul în care dormea copilul de 8 luni s-a aprins de la scânteile sărite din sobă.

Toată casa a fost cuprinsă de flăcări în scurt timp. Bebelușul nu a mai avut nicio șansă de scăpare. Mama lui are arsuri pe corp și pe căile respiratorii, iar bunica a făcut atac de panică. Când au ajuns pompierii, casa era cuprinsă în totalitate de flăcări.

O cauză similară pare să fi produs și incendiul din Leordeni, județul Argeș. O femeie a fost găsită carbonizată într-o anexă a gospodăriei.

Două echipaje de la pompieri, un echipaj SMURD și unul de la ambulanță au fost trimise la fața locului.

În zorii zilei ardea și o pensiune din Vama Buzăului, în care nu se afla nimeni. 4 ore le-a luat pompierilor să stingă focul, produs probabil din cauza coșului de fum necurăţat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri