Caută
Close this search box.

Copil de 2 ani decedat. Ce tragedie în fotbal!

Fostul fotbalist al celor de la Arsenal, Benik Afobe, traversează o perioadă extrem de dificilă. Fetița acestuia, Amora, în vârstă de doar doi ani, a murit pe un pat de spital, după ce fusese internată cu o infecție. Familia fotbalistului, care este legitimat în prezent la Bristol City, a emis un comunicat în care anunță drama pe care o traversează în aceste zile.

Tragedie în familia fostului jucător de la Arsenal, Benik Afobe. Fetița acestuia a decedat la vârsta de doi ani. ”Familia e devastată”

Micuța Amora a fost depistată cu o infecție și internată de urgență la spital. Ulterior, situația acesteia s-a agravat, iar medicii, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Decesul acesteia a fost constatat vineri seară, informează Daily Mail.

Amora, primul copil al lui Benik Afobe (26 de ani), a fost prezentă pe stadionul celor de la Wolverhampton Wanderers la finele sezonului 2017-2018, atunci când Wolves, fosta echipă a jucătorului, a obținut promovarea în Premier League.

Familia lui Afobe a emis un comunicat în care anunță tragicul eveniment. ”Cu multă durere în suflet, familia Afobe a confirmat astăzi veștile devastatoare conform cărora primul lor copil, fiica lor mult iubită, Amora, de 2 ani, a murit vineri seară. Amora a fost dusă la spital pentru tratament după ce a fost depistată cu o infecție puternică. Întreaga familie este devastată și cu inimile sfâșiate. Facem un apel să ne respectați aceste moment dificile prin care trecem.”

  • Benik Afobe a semnat în 2010, cu Arsenal. A mai jucat la Huddesfield, Reading, Bolton, Millwall, Sheffield Wednesday, Milton Keynes Dons, Wolverhampton, Bournemouth, Stoke City și Bristol City. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri