Caută
Close this search box.

Cornel Dinu îl atacă dur pe Florin Călinescu: Un actoraș! O miştocărie de ţaţă de şanţ

florin călinescu

Fostul selecționer Cornel Dinu l-a atacat dur pe Florin Călinescu afirmase pentru Gazetă că Mister și Mircea Lucescu au fost ”vinovați” pentru faptul că Dobrin nu a ajuns la Mondialul din 1970.

Un actoraş care, jucând de la început un rolişor de „prăduitor”, cum se spune la Rahova, în «Lumini şi umbre», a rămas cam la fel şi în zilele noastre.

Numai că în devălmăşia de mitocănie şi tupeu obraznic emanate ades de televiziunile fără număr de la noi, a avut succes. Pentru aşa ceva, n-a avut nevoie nici de sufleur, ca în minusculele roluri de mai mult purtat tava, pontate la teatru.

Abjecţiile debitate despre tot şi despre toate într-o miştocărie de ţaţă de şanţ şi ulucă, ce n-a auzit că există curs gimnazial, l-au scos la lumina mahalalelor.

Practic, a accentuat întunericul de acolo. Dispărând prin distrugere premeditată după 1990, prea repede, eşalonările valorice, obraznicul urbei a triumfat.

S-ar putea ca memoria să-ţi joace feste. Ai stat de câteva ori la masă cu mine şi cu Gino la «Calcio» din `Amzei` – ce-i drept, te acceptam pe post de `măscărici`, spre ore înaintate – şi ţi-am povestit cu lux de amănunte cum au stat lucrurile”, a spus Dinu, pentru Fanatik.

Un răspuns

  1. D-lee DINU , acesta MIZERIE AMBULATORIE a uitat cui dedica tot felul de ELOGII, Familiei CEAUSESCU dar se da FATA MARE ca si NAZISTUL K.W.I. ei nu au fost Membri ai P.C.R-ului ..ASTA ESTE VALOAREA LOR ..CE AU FACUT PT SPORT ( TARA ) NIMIC DECAT A MANCA KK-t .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri