Caută
Close this search box.

Cristina Neagu a primit trofeul de cea mai BUNĂ jucătoare a lumii

Cristina Neagu a primit, luni, trofeul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2018, din partea Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF).

Evenimentul s-a produs în pauza meciului dintre echipele Japoniei şi RD Congo, din Grupa D a Campionatului Mondial din Japonia, potrivit site-ului forului mondial, citat de Agerpres.

Preşedintele IHF, egipteanul Hassan Moustafa, şi Kiyofumi Tamiaki, preşedintele Molten, partenerul oficial al IHF, au fost cei care i-au înmânat trofeul handbalistei noastre. Neagu a fost recompensată şi cu un cec de 10.000 de euro.

Pe 18 martie, căpitanul naţionalei feminine de handbal a României devenea prima persoană care cucerea de patru ori trofeul acordat de forul mondial, după ediţiile din 2010, 2015 şi 2016.

FOTO: Facebook/ Cristina Neagu

Interul stânga al naţionalei României şi al echipei CSM Bucureşti a reuşit anul trecut să câştige titlul de golgheteră al Ligii Campionilor, pentru a doua oară în carieră, cu 110 goluri.

De asemenea, românca a fost nominalizată în echipa ideală a competiţiei, pentru a patra oară consecutiv, pe postul de inter stânga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri