Caută
Close this search box.

Cristina Neagu ar putea LIPSI cu Suedia! Anunțul lui Tomas Ryde

cristina neagu

Tricolorele au pierdut la nouă goluri diferență, în primul meci din grupa principală, scor 18-27. În partea secundă, Cristina Neagu a fost folosită mai puțin, după ce antrenorul și-a dat seama că partida este ca și pierdută.

Tomas Ryde a dorit să o menajeze astfel pe cea mai bună handbalistă din lume.

Chiar și așa, prezența Cristinei Neagu în partida cu Suedia este sub semnul întrebări. Tomas Ryde a anunțat că aceasta ar putea să nu fie folosită în jocul următor.

”Cristina este obosită acum, e normal să fie aşa. A jucat cu Spania, cu Senegal, cu Muntenegru, a fost pe teren cu Ungaria, astăzi iarăşi. E obosită şi nu mai are energie.

Ea a făcut enorm de multe lucruri pentru echipă, dar azi nu a putut şi am vorbit despre acest lucru înainte, dar şi pe parcursul jocului.

I-am zis să-şi potolească creierul, să gândească şi să vorbească pozitiv. Ştiu că îi e greu, că ea are dorinţă, dar trebuie să o facă.

Vedem dacă o vom folosi, e un semn de întrebare fiindcă o doare genunchiul. Durerea e una, dar suferinţa că nu poţi să faci ce îţi doreşti e altceva şi te duce în stări în care îţi fierbe creierul şi chiar e prea mult.

Vom vedea ce vom face. Avem o zi de odihnă şi poate îşi revine”, a declarat Tomas Ryde, potrivit digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri