Caută
Close this search box.

Cu ce îl are la mână Cîțu pe Teodorovici?

eugen Teodorovici

Florin Cîțu vrea să-i închidă gura lui Eugen Teodorovici cu un document. Îl amenință că dacă mai continuă cu atacurile, îl va publica.

Ministrul de Finanțe a ținut să transmită ”un mesaj clar către Eugen Teodorovici, pentru că-n ultima perioadă a început cu acuzații care nu au niciun fundament și vreau să-i spun atât: dacă mai continuă în această direcție, mă văd forțat să public încă un document, care a fost prezentat în Guvernul României și care arată foarte clar că PSD nu avea nicio intenție să aplice legea pensiilor în 2020 și vă citez o mică parte din concluzie, pentru că trebuie să oprim și să ne apucăm de treabă.

Aici scrie foarte clar: vă rugăm să dispuneți reanalizarea calendarului de implementare a legii 127, privind sistemul public de pensii în ceea ce privește creșterea pensiilor” în vederea respectării deficitului pe 2020-2023.

”Acest document nu-l public deocamdată, dar dacă mai continuă cu acuzațiile fără fundament și minciunile în spațiul public, mă văd forțat să fac și acest lucru” a mai spus Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri