Cele 5 fete dispărute joia trecută de la un centru de asistenţă socială din Târgovişte au fost găsite. Poliţia anunţă că acestea au fost găsite împreună cu o altă fată de 13 ani şi că nu au fost victime ale unor abuzuri, scrie MEDIAFAX.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi cei din Ploieşti le-au găsit, în noaptea de duminică spre luni, pe cele cinci tinere plecate joi dintr-un centru de asistenţă socială din Târgovişte.

Împreună cu acestea era şi o fată de 13 ani, din Târgovişte, a cărei plecare de acasă a fost sesizată de familie sâmbătă seara. Din primele verificări, se pare că tinerele nu au fost victime ale unor infracţiuni sau abuzuri.

„Acestea au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, în vederea audierii şi stabilirii tuturor împrejurărilor cu privire la plecarea lor. Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, anunţă Poliţia Dâmboviţa.

111 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =