Caută
Close this search box.

Cumpănașu îl dă în vileg pe rectorul SNSPA, Remus Pricopie: ”M-a angajat DIRECT, fără concurs”

Alexandru Cumpănaşu

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale, i-a cerut demisia lui Remus Pricopie, rector SNSPA, acuzându-l, în același timp, de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu. Cumpănașu a subliniat că nu a furnizat SNSPA alte documente decât cele reale și că a fost angajat direct, fără concurs sau examen.

Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA.

Procurorii suspectează ca Alexandru Cumpănaşu ar fi mințit ca are studii superioare atunci cand a aplicat pentru postul de expert in cadrul proiectului ”Consolidarea cadrului pentru cresterea calitatii serviciilor publice si sprijinirea dezvoltarii la nivel local” (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Directia pentru Descentralizarea Administratiei Publice, in parteneriat cu SNSPA.

Simpatizantii lui Alexandru Cumpănaşu anunta organizarea unui protest zilnic, in fata DNA, fata de decizia de a-l pune sub acuzare pe fostul candidat la Presedintie.

Iată ce scrie Cumpănașu referitor la Remus Pricopie, rectorul SNSPA:

ADEVARUL DIN SPATELE SCANDALULUI SNSPA: Dragi romani, după ce am refuzat MOARTEA ALEXANDREI așa cum mi s-a “dictat”, am fost sfătuit sa nu mai apar public pe subiect iar odată cu intrararea in cursa prezidențială cu atat mai mult s-a declanșat un DELIR la adresa mea de către un SISTEM ce avea toate cărțile făcute de mult timp. Au urmat atacuri suburbane in presa, denigrare, scotocirea vieții profesionale și personale in vederea determinării abandonului meu cu ORICE PREȚ. De la revoluția din 1989 nu am mai trăit un asemenea efort de manipulare.

Acum, strict fata de informațiile vehiculate astăzi despre relația dintre mine și SNSPA vin cu următoarele adăugiri esențiale și dezvăluiri:

1. Coincidenta deciziei ridicole a lui Pricopie de a se autoverifica cu privire la angajarea mea cu momentul declanșării campaniei prezidențiale este cel puțin greu de a fi crezută. Fac precizarea ca persoane angajate sau aflate in colaborare cu SNSPA și care fac parte din partea rea a SISTEMULUI mi-au sugerat sa NU candidez și sa nu mai apar la TV despre CAZUL ALEXANDREI. Refuzul meu categoric fata de aceste persoane consider ca a generat acest atac ridicol și bizar la adresa mea in plină campanie electorală precum și cea mai penibila situație întâlnită vreodată in aceasta instituție de învățământ. Cine a fost in spatele acestor oameni nu pot specula.

2. SNSPA este cercetată de DNA – structura centrală pentru întregul proiect de 40 milioane de RON. DNA a solicitat SNSPA toate documentele proiectului de mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri