Caută
Close this search box.

Cumpănaşu îşi scoate adepţii să PROTESTEZE în faţa sediului DNA

cumpănaşu

Simpatizantii lui Alexandru Cumpănaşu anunta organizarea unui protest zilnic, saptamana care vine, in fata DNA fata de decizia de a-l pune sub acuzare pe fostul candidat la Presedintie.

108 „cumpănaşi” sunt interesati sa participe la acest protest, in timp ce 62 spun ca vor merge in fata DNA. Mesajele mobilizatoare ale „cumpanasilor” sunt: „Protest pentru sustinerea Eroului National ALEXANDRU CUMPĂNAŞU!”, „STOP ABUZURILOR DNA!!!”, „ORI NOI ORI EI!!!”, „LA PROTEST CUMPĂNAŞII MEI!”.

Alexandru Cumpănaşu, fost candidat la prezidentiale, a fost pus sub acuzare de DNA Constanta pentru furnizare de date false intr-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA.

Procurorii suspecteaza ca Alexandru Cumpănaşu ar fi mintit ca are studii superioare atunci cand a aplicat pentru postul de expert in cadrul proiectului ”Consolidarea cadrului pentru cresterea calitatii serviciilor publice si sprijinirea dezvoltarii la nivel local” (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Directia pentru Descentralizarea Administratiei Publice, in parteneriat cu SNSPA.

Un răspuns

  1. Pai daca nu vorbea filozof ramanea nu mai interesa pe nimeni ce studii are ,mai lua fonduri de o mie de miliarde si nu il mai intreba nici naiba nimic,dar a deranjat,a deschis o cutie a Pandorei si s-au suparat baietii pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri