Fostul premier Viorica Dăncilă a negat orice implicare în dosarul şpăgilor de la Arad, în care au fost citaţi ca martori şi foştii miniştri Mihai Fifor şi Răzvan Cuc, după ce a apărut informaţia că ar urma să fie audiată de DNA. 

„Exclus așa ceva și sunt convinsă că pe măsură ce va avansa acest dosar, acest lucru va fi lămurit. Nu am nicio impicare în acest dosar”, a afirmat fostul lider social-democrat Viorica Dăncilă, chestionată vineri, dacă a știu de cazurile de șpagă de la PSD Arad., conform Mediafax.

„Nu am ştiut de Fifor şi Cuc”

„Nu știam că Mihai Fifor și Răzvan Cuc au fost chemați, bineînțeles că toți vrem să știm care este adevărul și ce s-a întâmplat”, a explicat Dăncilă.

În acest dosar, în care sunt cercetați și trei parlamentari PSD, au fost reținute inițial opt persoane, printre care și șeful Direcției Regionale de Drumuri Timișoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători. Ispravnic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest dosar sunt cercetați și doi deputați PSD, Dorel Căprar și Florin Tripa, dar și senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here