Caută
Close this search box.

Dăncilă vrea să dea lovitura în PSD. Candidează la Congres

dăncilă

Viorica Dăncilă a avut, luni, o primă ieşire publică după ce a fost mazilită de ceilalţi pesedisti în CEX-ul partidului. Ea a anunţat la România TV că vrea să candideze la Congresul PSD din februarie.

”Voi rămâne alături de PSD, voi rămâne alături de echipă, am preluat interimar OFSD, voi fi foarte implicată în programul PSD şi voi fi alături de noua conducere”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă va candida pentru şefia PSD, Dăncilă a negat: „Nu, nu voi mai candida. Am de gând să candidez în schimb la şefia organizaţiei de femei a PSD”.

Fostul premier a criticat apoi măsurile guvernamentale ale PNL.

”PNL schimbă oamenii, e politica lor. Au adus numai îngrijorări, am văzut un guvern care numai se împrumută. A împrumutat peste 8 miliarde, dublu faţă de cum ne împrumutăm noi, la dobânzi care au depăşit 12 puncte procentuale baza de împrumut.

E un guvern care îngroapă România în datorii. Trebuie să se mai împrumute încă 18 miliarde de lei pentru a acoperi deficitul de 4,5%. Declaraţiile iresponsabile ale ministrului de Finanţe au făcut ca leul să se prăbuşească, iar BNR să piardă peste un miliard de euro.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri