Caută
Close this search box.

Daniel Chițoiu, fost ministru implicat într-un accident grav. O persoană a murit

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, joi, după ce două mașini s-au ciocnit pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier a fost întrerupt, în zona localității Zamfirești, județul Argeș.

O mașină a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism, iar în urma impactului, trei persoane din mașina care a intrat pe contrasens au fost rănite.Una dintre le nu a mai putut fi salvată.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că Daniel Chițoiu, secretarul general al ALDE, a fost implicat în accident.

Potrivit acestora, el era la volanul unui autoturism, singur în mașină.

Reprezentanții IPJ Argeș susțin că în accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești -Rm.Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis polițiștii din Argeș.

Aceștia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a produs accidentul, urmând ca mecanismul și cauzele producerii acestuia să fie stabilite în urma expertizelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri