Caută
Close this search box.

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, mai sparge un miliard de lei. Flori, arbuşti, curăţenie, irigaţii

daniel florea

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a scos la licitație unul dintre cele mai mari contracte – cadru din istoria administrației locale din România, cu valoarea maximă de 952 de milioane de lei, potrivit documentelor de pe site-ul de achiziții publice.

Durata contractului este de patru ani, ceea ce înseamnă că viitoarea administrație a Sectorului 5, oricare ar fi ea, va moșteni uriașul contract – cadru dacă el va fi atribuit până la alegerile locale din vara anului viitor.

Contractul – cadru vizează servicii de întreținere, amenajare și modernizare a spațiilor din domeniul public și privat din Sectorul 5 al Municipiului București, condus de Daniel Florea (PSD).

În atribuirea contractului, prețul va avea o pondere de 60%, experiența paisagistului – 10%, experiența inginerului silvic / horticol – 10%, iar componenta tehnică – 15%.

Contractul va fi finanțat din fondurile proprii ale primăriei, nu din fonduri europene, iar o condiție extrem de dură pentru participanții la licitație este nivelul minim al cifrei de afaceri anuale, care trebuie să fie de cel puțin 571 milioane de lei. Contractul – cadru va fi atribuit prin licitație deschisă.

Ce servicii trebuie să presteze câștigătorul:

– Plantarea de gazon, arbuști, flori
– Întreținerea curățeniei
– Toaletarea arborilor
– Amenajarea terenurilor de joacă
– Montarea și împodobirea brazilor de sărbători
– Montarea de steaguri
– Montarea de coșuri de gunoi, bănci, panouri de afișaj, garduri metalice, bolarzi, statui, jardiniere
– Întreținerea sistemelor de irigații
– Întreținerea sistemelor de iluminat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri