Caută
Close this search box.

DEMISII. PSD se zguduie. A rămas fără doi deputați, care trec în grupul PNL!

„Am avut două variante, să renunț la politică sau să continui în altă parte și am ales PNL. De astăzi fac parte din grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților. Sunt convins că PNL va reuși să câștige alegerile locale din Ialomița din vara anului viitor.”, a precizat deputatul demisionar din PSD.

Parlamentarul ialomițean şi-a explicat siguranţa că mulți dintre primarii PSD îl vor sprijini în continuare atât la alegerile locale din vara anului viitor cât, mai ales, la cele parlamentare din toamnă.

„Este prematur să vorbim acum de o candidatură a mea din partea PNL la alegerile parlamentare de anul viitor. Important este să-mi aduc aportul la câștigarea alegerilor locale și apoi vom vedea ce va fi la parlamentare.”, a adăugat Mihăiță Găină.

Mihăiţă Găină a anunţat, la 1 octombrie, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că părăseşte partidul şi grupul parlamentar PSD.

Ulterior, deputatul Mihăiţă Găină a confirmat că va face parte din grupul parlamentar al PNL şi că este sigur că primarii PSD din zona Ialomiţa îl vor susţine la următoarele alegeri.

El va activa în grupul parlamentar al deputaţilor PNL. Anunţul a fost făcut în plen de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu.

Tot miercuri, deputata PSD Elena Hărătău şi-a anunţat trecerea la PNL. Elena Hărătău a transmis conducerii forului legislativ că, începând cu data de 2 decembrie, şi-a încetat activitatea ca deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul parlamentar al PNL.

Ea nu a votat la moțiunea de cenzură, dar după ce guvernul PSD a fost demis, Elena Hărătău a votat învestirea guvernului liberal. Ulterior, ea a fost exclusă din PSD, alături de Cosmin Necula, primarul Bacăului.

Îb iulie, Hărătău cerea într-un comunicat de presă adoptarea ”legii recunoștinței”, un proiect inițiat de PSD prin care copiii majori apți de muncă ar fi fost obligați să-și întrețină material, prin plata unei pensii, părinții, părinții vitregi, bunicii și străbunicii, refuzul de a face acest lucru constituind infracțiune și pedepsindu-se cu închisoare de la șase luni la 3 ani sau amendă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri