Caută
Close this search box.

Două zodii își schimbă radical viața înainte de Crăciun. Lună plină în Gemeni pe 12 decembrie 2019

Următorul fenomen astrologic bate la ușă: va fi Lună Plină în Gemeni pe 12 decembrie 2019, iar efectele se vor resimți încă din acea seară. De altfel, pentru două zodii urmează o perioadă de transformări uluitoare chiar înainte de Crăciun.

Lună plină pe 12 decembrie 2019, în zodia Gemeni

Evenimentul de pe 12 decembrie 2019 va fi unul extrem de important pentru majoritatea zodiilor, în special pentru cele de aer și de foc. Berbecii vor fi puși în ipostaze noi și vor fi nevoiți să profite de noile oportunități care le ies în cale. Nu va fi o perioadă ușoară, dar eforturile nu vor fi în van.

Taurii nu vor fi afectați de această lună plină, deci își vor vedea în continuare nestingheriți de treabă. Gemenii primesc un imbold interesant, o injecție de energie și reușesc să definitiveze anumite planuri importante la care se tot tărăgănau.

Balanțele fac alegeri cruciale

Racii vor fi avantajați din punct de vedere amoros, Luna Plină din 12 decembrie motivându-i să fie mai curajoși în relație. Leii devin extrem de pasionali, de înflăcărați. Nu vor fi accesibili pentru oricine și se vor certa des cu cei din jur.

Fecioarele devin ceva mai retrase, căci vor coace ele ceva. Pregătesc un plan de relansare, iar luna plină le va oferi toate resursele interioare necesare.

Balanțele vor trebui să facă alegeri importante de care vor depinde sărbătorile de iarnă. S-ar putea ca anul ăsta Crăciunul să îi prindă în țările calde.

Scorpionii vor fi ușor debusolați din cauza Lunii și vor fi puși în tot felul de ipostaze conflictuale, dar conflictele se vor da în interiorul lor.

Săgetătorii au parte de o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere. Vor fi avantajați profesional, iar cu banii vor sta excelent mai ales din 15 decembrie 2019.

Capricornii vor pune viața amoroasă pe primul loc și vor avea parte de multe surprize din 12 decembrie.

Vărsătorii vor fi destul de confuzi. Vor intra într-o perioadă de incertitudini. Peștii au un decembrie destul de glorios. Își vor rezolva anumite probleme de familie și se vor impune în fața anumitor obstacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri