Caută
Close this search box.

Dovezi COPLEŞITOARE despre conduita nepotrivită a preşedintelui Donald Trump

donald Trump

Ancheta pentru destituire împotriva lui Donald Trump a adunat dovezi copleşitoare privind conduita nepotrivită a preşedintelui republican al SUA, potrivit unui raport oficial al comisiei parlamentare care a supervizat investigaţiile.

„Ancheta pentru destituire a arătat că preşedintele Trump, în mod personal şi prin intermediul unor agenţi din interiorul şi din afara guvernului, a solicitat ingerinţa unei ţări străine, Ucraina, pentru a favoriza campania sa electorală”, potrivit acestui raport al Comisiei de Informaţii din Camera Reprezentanţilor, unde democraţii deţin majoritatea.

„Preşedintele a condiţionat o invitaţie la Casa Albă şi un ajutor militar pentru Ucraina de anunţarea unei anchete favorabilă campaniei sale” şi s-a amestecat în investigaţii, detaliază autorii.

Opoziţia democrată îl acuză pe cel de-al 45-lea preşedinte al SUA că a abuzat de puterea sa pentru a-i cere Ucrainei să declanşeze anchete împotriva adversarilor săi politici americani.

Potrivit mai multor diplomaţi şi responsabili care au depus mărturie în Congres, declanşarea acestor anchete constituia condiţia pentru o întrevedere cu omologul său ucrainean şi pentru deblocarea unui ajutor militar crucial aşteptat de Kiev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri