Caută
Close this search box.

După Laufer, și candidata lui Voiculescu anunță un nou partid

Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat la Preşedinţie intens promovat de televiziunea lui Dan Voiculescu, anunță că va înființa un nou partid social-liberal, după ce fostul ministru al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, a lansat, joi, la Cluj, Platforma Social Liberală (PSL).

„Vom fi, categoric, o mişcare de centru, social-liberală, pentru că eu cred foarte mult în ideea asta şi cred că acum România nu are foarte multă nevoie de doctrine şi ideologii, cât are nevoie de oameni care să se implice, care să vrea să lase ceva în urmă. Atunci, nu contează pentru noi unde, în ce direcţie am lua-o, vrem să lăsăm în urmă ceva construit sustenabil şi viabil”, a declarat Bruynseels, citată de News.ro

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, Ramona Ioana Bruynseels a obţinut 244.275 de voturi, iar ea declară: „Nu pornim de la zero. Dintre cei care au votat pentru Ramona Ioana, unii îşi vor menţine opţiunea de vot. Dacă s-au dus şi au pus ştampila, trecând peste faptul că aş fi omul lui Voiculescu, peste tot felul de fake news, că aş crede că Pământul e plat, că Rusia e în NATO şi aşa mai departe, înseamnă ceva. Sper că voi reuşi să îi menţin alături”, a mai declarat Bruynseels.

Și Ilan Laufer a declarat joi la Cluj că platforma pe care o lansează este ”social liberală”.

„Am lansat la Cluj-Napoca Platforma Social Liberală, care reprezintă un proiect politic de centru, de orientare social-liberală, pro-europeană şi euro-atlantică, şi urmăm toate procedurile legale pentru a obţine actele privind înfiinţarea partidului. Platforma îşi propune să devină un factor integrator, să fim un partid care să integreze scena politică românească şi să vină cu un proiect special pentru România, cu un nou mod de a face politică. Vom trece de la ideea de ură şi dezbinare, instaurată în societatea românească, şi ne propunem să punem capăt războiului româno-român. Şansele de a avea candidaţi la alegerile locale de anul viitor sunt mici, dar căutăm variante să avem candidaţi, obiectivul nostru numărul unu fiind intrarea în Parlament în 2020”, a declarat Ilan Laufer, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri