Caută
Close this search box.

Durere mare pentru Simona Halep. ”A murit. Nu m-a certat niciodată”

Antrenorul care a ghidat-o pe Simona Halep în lumea tenisului de câmp a suferit un infarct și a fost transportat de urgență cu elicopterul SMURD din Constanța la București.

Medicii din Constanța au stabilit că Nicușor Ene se află într-o stare foarte gravă și au decis să facă transferul la Spitalul Universitar din capitală.

Ajuns în capitală, medicii i-au montat imediat lui Nicușor Ene un stent, dar starea de sănătate a antrenorului s-a agravat, iar sâmbătă a fost constatat decesul, anunță Telekomsport.

Nicușor Ene a fost cel care i-a descoperit talentul sportiv al Simonei Halep încă din perioada în care aceasta era la școală.

Nicușor Ene, primul antrenor al Simonei Halep, a încetat din viață. În vârstă de 61 de ani, acesta a suferit în urmă cu câteva zile un infarct miocardic și a fost transportat cu elicopterul de la Constanța la București.

Nicușor Ene, primul antrenor al Simonei Halep, a murit. Suferise un infarct în urmă cu câteva zile

De-a lungul timpului, conștient de potențialul uriaș al jucătoarei din Constanța, Ene a îndemnat-o pe Simona să își urmeze visul de a deveni jucătoare profesionistă de tenis.

Simona Halep, prima reacție la auzul tristei vești: ”Ne-a părăsit o persoana blândă, care nu m-a certat nici măcar o dată”

Revenită de la Dubai, acolo unde a făcut primele pregătiri pentru noul sezon, Simona Halep a avut prima reacția la aflarea decesului fostului său antrenor.

”Doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am făcut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe Mama… Astăzi, apelul s-a încheiat cu vestea tristă că Domn Profesor Ene ne-a părăsit, o persoana blândă care nu m-a certat nici măcar o dată în toți acei 4 ani în care m-a învățat absolut tot ce înseamnă tenisul.

A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanța atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon.

…mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!!!”, a scris Simona pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri