Caută
Close this search box.

Echipa de la “Neatza cu Răzvan și Dani” se destramă. Anunțul s-a făcut în direct

Anunțul a fost făcut în direct, la Antena 1, de Răzvan Simion. Momentul în care și-au luat cu toții rămas bun de la cel care părăsește frumoasa familie a matinalului a fost unul extrem de emoționant și s-a plâns.

Răzvan Simion a făcut anunțul în direct, la Antena 1

Amalia Ștefania Țîrcă, supranumită horoscopista de la Neatza, părăsește marea familie de la Antena 1 după aproape șase ani.

“Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a spus Răzvan Simion.

Dani Oțil a intervenit și a spus că fosta lui colegă face un pas uriaș din punct de vedere profesional: devine stewardesă.

“Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolute în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a mai completat Răzvan Simion.

La un moment dat, Amalia Ștefania Țîrcă a intervenit și spus că îi va fi dor de echipa “Neatza cu Răzvan și Dani” alături de care a trăit multe, multe experiențe frumoase.

“Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”, a spus cu lacrimi în ochi Amalia Ștefania Țîrcă.

Despărțirea nu s-a făcut fără câteva glume, evident! Astfel, în locul lacrimilor au apărut hohote de râs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri