Caută
Close this search box.

Emanuel Ungureanu, USR, a depus plângere la Parchetul General împotriva profesorului Mircea Beuran

emanuel ungureanu

Emanuel Ungureanu, parlamentar USR, a depus, luni dimineață, plângere la Parchetul General împotriva profesorului Mircea Beuran. Ungureanu a fost cel care a făcut public cazul pacientei arse pe masa de operație la Spitalul Floreasca.

Adresez condoleanțe familiei doamnei care a murit la Floreasca. Voi lupta pentru aflarea adevărului și pedepsirea celor vinovați„, a declarat Emanuel Ungureanu, la ieșirea de la Pachetul General, unde a depus plângere împotriva profesorului Mircea Beuran.

Mircea Beuran susține că nu a fost de la bun început în echipa care a intrat în operație cu pacienta care a fost arsă în timpul procedurii de la Spitalul Floreasca, el fiind în drum spre spital când s-a întâmplat incidentul.

De cealaltă parte, deputatul USR Emanuel Ungureanu susține că Mircea Beuran fie a mințit, fie a comis fals în înscrisuri.

Un răspuns

  1. Cine e ala Presedinte al Colegilor Medicilor care spune ca ratatul asta de Beuran e un chirurg de elita?
    Eu nu recomand nimanui sa se opereze la acest impostor PSD-ist Mircea Beuran cu doctoratul dovedit plagiat.
    Ce scarba imi e… In mod normal trebuie sa i se dea interdictie sa mai opereze si lui Beuran si celorlalti din echipa care au ars pacienta iar asta care e „presedinte” al colegiului medicilor trebuie imediat schimbat din functie si anchetat pentru favorizarea infractorului, e clar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri