Caută
Close this search box.

Emil Constantinescu dezminte știrea că a fost internat la Spitalul Elias

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a ajuns vineri la Spitalul Elias unde i s-a facut o tomografie abdominala. Intr-un mesaj transmis presei de la cabinetul lui Emil Constantinescu se spune ca fostul presedinte şi-a făcut analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. 

Fostul preşedinte Emil Constantinescu s-a prezentat, în cursul zilei de vineri, la Spitalul Elias pentru o investigaţie de rutină, au declarat, pentru Agerpres, surse medicale.

Conform surselor, fostului preşedinte i s-a făcut o tomografie abdominală.

Din primele informații, acesta a acuzat dureri abdominale și a fost transportat de urgență.

Adina Bara, de la cabinetul preşedintelui Emil Constantinescu a transmis presei, vineri seara, urmatorul mesaj:

„Ştirea apărută recent în presă, conform căreia preşedintele Emil Constantinescu a fost internat de urgenţă, acuzând grave probleme de sănătate, este falsă. Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă nu a fost „spitalizat de mai multe ori”, aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o.

În 10 decembrie 2019, preşedintele Constantinescu a participat, la BNR, la prezentarea volumului 3 al trilogiei „Resursele minerale ale României. Resurse energetice”, precum şi la lansarea cărţii „România în timpul administraţiei Emil Constantinescu” scrisă de istoricul Alex Mihai Stoenescu. În 16 decembrie va fi prezent la şedinţa solemnă comună a Parlamentului României, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989; în 19 decembrie va participa la evenimentul organizat de Guvernul României, „30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989″ şi va fi prezent la ceremonia de depunere a jurământului, în Parlamentul României, de către preşedintele Klaus Iohannis”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri