Caută
Close this search box.

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost dat în urmărire de Poliție

„Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, transmite Poliția Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat, în urmă cu puțin timp, că fiul lui Gheorghe Dincă a fost dat în urmărire.

Dan Dincă este căutat pentru a fi audiat după cea lovit mai mulți jurnaliști la ieșirea de la audierile de la CNA și a spart camerele de filmat ale operatorilor.

Gheorghe Dincă ar fi scris mai multe gânduri pe un carnețel, care a fost descoperit ulterior de anchetatori. Carnetul ar fi fost descoperit în locuința lui Gheorghe Dincă, la momentul în care anchetatorii au demarat căutările.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce se mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, „Când tu vrei să-i scoți pe Dumnezeu din suflet, el îți ia și mințile”, „Dacă mă enervez nu contează cât ești…fără o mână sau un picior de la tine, nu plec”, sunt câteva dintre notițele lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a ajuns şi la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost supus unor investigaţii medicale şi ţinut sub supraveghere. În urma controalelor amănunţite, psihiatrul spitalului a hotărât să îi administreze un tratament medicamentos lui Gheorghe Dincă, pentru că s-a constatat că acesta suferă de depresie, boală ce i s-a declanşat în timpul detenției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri