Fostul conducător al celor de la FC Dinamo și CFR Cluj, actualmente președinte la CSM Reșița, Cristi Bobar a fost implicat marţi într-un grav accident rutier, în apropiere de localitatea Hațeg.

Cristi Bobar a fost director sportiv la FC Dinamo chiar în perioada Ionuț Negoiță, fiind promovat inclusiv de fostul președinte al Câinilor Roșii, Constantin Anghelache, cel care a salvat clubul lui Negoiță de la insolvență și faliment. De altfel, Bobar a fost unul din cei mai tineri directori din istoria clubului de fotbal Dinamo, dacă nu cumva chiar cel mai tânăr din fotbalul românesc de primă ligă. Nimeni nu ar fi bănuit prin ce avea să treacă acest om de fotbal, întors de ceva vreme la echipa din județul său natal, CSM Reșița.

Cristi Bobar se afla la volanul automobilului său și se deplasa pe DN 68, în județul Hunedoara, din direcția Hațeg spre Reșița, scrie digisport.ro. Un autoturism care circula din sens opus a intrat pe contrasens și a lovit frontal mașina în care se afla șeful de la CSM Reșița, care a căzut în râpă.

În urma impactului extrem de violent nu sunt victime, cel puțin până în acest moment.. Șoferii și pasagerii s-au ales totuși cu mai multe răni și cu  sperieturi cumplite. Cele două autovehicule sunt distruse ÎN TOTalitate.

„Am avut un imens noroc că nu au fost pomi pe margine și nu m-am izbit de ei, m-am rostogolit de două ori. M-au scos pe geamul din spate. La început nu am simțit nimic, dar acum mă dor toate. Dumnezeu a fost cu mine, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a declarat Bobar, la spital, pentru digisport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.