Caută
Close this search box.

Gabriela Firea anunţă că bucureştenii vor putea CIRCULA pe Podul Ciurel

gabriela firea

Gabriela Firea a anunțat că realizarea primei etape a proiectului „Străpungere Ciurel – Nod Rutier Virtutii” se apropie de final, iar în primăvara anului viitor bucureștenii vor putea circula pe Podul Ciurel, potrivit unui comunicat al instituției.

„Așa cum am promis, realizarea primei etape a proiectului „Străpungere Ciurel – Nod Rutier Virtuții” se apropie de final, iar în primăvara anului viitor bucureștenii vor putea circula pe Podul Ciurel, un obiectiv de investiții extrem de important pentru fluidizarea traficului din Capitală.

Astăzi au început primele teste statice și dinamice la structura de rezistență a podului, în conformitate cu legislația in vigoare. Acestea vor fi transmise spre analiză către proiectant și expert urmând ca, în perioada următoare, să primim rezultatele și să realizăm o nouă serie de teste”, a declarat primarul Gabriela Firea, potrivit Digi24.

Proiectul are trei componente: „Nodul Virtuții” (care presupune un pasaj peste râul Dâmbovița și peste Șoseaua Virtuții cu descărcare în Cartierul Drumul Taberei), o altă secțiune până în Centura Bucureștiului și cea de a treia – din Centura Bucureștiului până în Autostrada A1.

Proiectul urmărește realizarea unui drum expres care face legătura între Splaiul Independenței și Autostrada A1: se traversează Șoseaua Virtuții, apoi se poate ieși în cartierele Drumul Taberei și Militari, de acolo în Centura Bucureștiului și mai departe în Autostrada A1.

A doua etapă a proiectului, „Nod Virtuții-Uverturii”, este în fața de elaborare a proiectului tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri