Caută
Close this search box.

Gestul surprinzător făcut de un milionar din Iași

Un milionar din Iaşi a găsit metoda potrivită pentru a se răzbuna pe un rival de-al său. Acesta a fost surprins în timp ce distrugea camerele de supraveghere ale unei fabrici de la marginea oraşului. Incidentul a avut loc după o serie de certuri şi scandaluri între cei doi.

Ilie Foia a fost înregistrat pur și simplu în timp ce vandaliza cu un obiect lung și dur, cel mai probabil un par, niște camere video, potrivit Bzi.ro.

A venit într-o zi pornit să distrugă camerele de supraveghere. A luat un par și a vandalizat toate camerele, în afară de una, despre care probabil nu știa. Înainte de asta a tăiat și conductorii de curent, să fie sigur că nu se înregistrează absolut nimic. Ilie Foia împreună cu un alt individ au fost la tabloul de curent și au tăiat cu faiul cablul de mare capacitate.

A decuplat halele de la curent. Foia este extrem de agresiv. Când au venit cei de la E.ON, s-au speriat de ce au văzut, pentru că se putea ajunge la un accident. Este tentativă de omor prin electrocutare”, spune Corneliu Verdeanu, administrator Ergometal SRL Iași.

lie Foia este un om de afaceri din Iași cunoscut în special ca patron al terasei Corso din centrul Iașului. Acesta mai deține firme precum Teutonia SRL, N&F Management sa RAM Expert SRL. În ultimii ani a câștigat aproape 5 milioane de euro din vânzarea unor terenuri și clădiri, aflate în apropierea Mitropoliei, către familia Fiterman și către un grup de afaceriști basarabeni. Foto cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri