Caută
Close this search box.

Gigi Becali și-a depus, în Grecia, actele pentru cetățenie

Gigi Becali a mărturisit că ar vrea să renunțe la cetățenia română, după ce Direcția Națională Anticorupție l-a pus sub acuzare pentru spălare de bani. 

Inițial, procurorii îi puseseră sechestru și pe avere, dar judecătorii i-au ridicat-o.

De Crăciun, Becali a spus că nu renunță la cetățenia română, dar că o va lua și pe cea a Greciei.

Am avut nişte probleme care m-au făcut să spun că ne mutăm din ţara asta. Mi-au spus fetele: ‘măi tată, ai făcut puşcărie degeaba’. M-am dus în Grecia, cu toată familia. Dacă sunt la cheremul unui puşti procuror, care a venit el să se afirme cu Becali şi inventează acuzaţii. Am depus actele, am vorbit cu avocații să iau cetățenia grecească. Am vorbit cu avocații din Grecia. Eu nu vreau să mai fac pușcărie în România. O să am dublă cetățenie. Vreau să fac pușcărie în Grecia, m-ați înțeles? În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcărie. Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori.

Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti. De asta am mers în Grecia, să iau cetăţenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoţii şi eu să fiu în puşcărie. Eu am făcut puşcărie şi nu mai vreau să fac! Adică să am nepoţi şi eu să stau la puşcărie că vrea un procuror! E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu şi fac puşcărie în Grecia!”, a spus Gigi Becali la România TV.

În luna noiembrie, atât finanțatorul FCSB-ului cât și nepotul acestuia, Vasile Geambazi, au fost acuzați de Direcția Națională Anticorupție pentru spălare de bani.

Citește și: Elena Ceaușescu purta un palton Yves Saint Laurent în ziua execuţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri