Simona Halep (28 de ani, nr. 4 WTA) se află pe locul doi în sondajul WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a anului. Patricia Țig a încheiat și ea pe locul 4 în clasamentul anchetei.

Lovitura jucătoarei de tenis Iga Swiatek a fost desemnată cea mai frumoasă lovitură a anului. Scurta reușită la turneul de la Lugano, într-un meci disputat cu Kristina Pliskova, i-a adus victoria în luna aprilie.

Simona Halep a încheiat pe locul doi ancheta celei mai frumoase lovituri. Fostul lider mondial a intrat în top cu o lovitură în meciul contra canadiencei Eugenie Bouchard, în timpul turneului de la Dubai, în luna februarie.

Halep a mai ieșit învingătoare, având cea mai frumoasă lovitură a lunii, în mai, însă aceasta nu a prins finala sondajului WTA.

Pe locul trei s-a clasat ucraineanca Elina Svitolina, cu o lovitură reușită în luna octombrie, în timpul Turneului Campioanelor.

Patricia Maria Țig a încheiat pe locul 4, cu o lovitură din timpul turneului de la București, din luna iulie, în timpul semifinalei câștigate cu Laura Siegemund.

72 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =