Simona Halep (28 de ani, nr. 4 WTA) se află pe locul doi în sondajul WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a anului. Patricia Țig a încheiat și ea pe locul 4 în clasamentul anchetei.

Lovitura jucătoarei de tenis Iga Swiatek a fost desemnată cea mai frumoasă lovitură a anului. Scurta reușită la turneul de la Lugano, într-un meci disputat cu Kristina Pliskova, i-a adus victoria în luna aprilie.

Simona Halep a încheiat pe locul doi ancheta celei mai frumoase lovituri. Fostul lider mondial a intrat în top cu o lovitură în meciul contra canadiencei Eugenie Bouchard, în timpul turneului de la Dubai, în luna februarie.

Halep a mai ieșit învingătoare, având cea mai frumoasă lovitură a lunii, în mai, însă aceasta nu a prins finala sondajului WTA.

Pe locul trei s-a clasat ucraineanca Elina Svitolina, cu o lovitură reușită în luna octombrie, în timpul Turneului Campioanelor.

Patricia Maria Țig a încheiat pe locul 4, cu o lovitură din timpul turneului de la București, din luna iulie, în timpul semifinalei câștigate cu Laura Siegemund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =