Caută
Close this search box.

Hrana lui Dragnea, analizată de specialiști. Ce a pățit în pușcărie fostul lider PSD

şpagă
„Controale-surpriză” au avut loc duminică, la penitenciarele Rahova, Jilava, Mioveni și Găești. Administrația Națională a Penitenciarelor a verificat condițiile în care sunt ținuți deținuții. Printre aceștia se numără și Liviu Dragnea, fostul lider la Partidului Social Democrat, închis la Penitenciarul Rahova. 

Controalele intempestive ale Administrației Naționale a Penitenciarelor au vizat modul de organizare a activităților deținuților și calitatea hranei. De asemenea, acestea au avut în vedere și identificarea unor soluții de management pentru îmbunătățirea condițiilor în penitenciare, informează Mediafax.

„Echipe de specialiști de la nivelul aparatului central al Administrației Naționale a Penitenciarelor s-au deplasat la penitenciarele Mioveni, Găești, București-Rahova și București-Jilava, în vederea verificării modului de desfășurare a activităților specifice siguranței deținerii și regimului penitenciar, a stării administrativ-gospodărești, a modului de organizare a programului zilnic, precum și a calității hranei distribuite persoanelor aflate în custodie”, se arată într-un comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), transmis duminică.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive, în data de 27 mai 2019. Acuzația pe care procurorii i-au adus-o lui Liviu Dragnea a fost aceea că, pe vremea când acesta era la șefia Consiliului Județean Teleorman, a dat dispoziție ca două angajate – Adriana Botorogeanu și Anisa Stoica – să figureze ca angajate „pe hârtie” la Protecția Copilului Teleroman, în timp ce ele își desfășurau activitatea la filiala județeană a PSD.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri