Iarna și-a intrat în drepturi, iar comndamentele de iarnă și drumarii acționează în întreaga țară.

În Suceava si Botoşani a nins abundent, iar pe drumurile județene şoferii au avut mari probleme. La Bâlea Lac, stratul de zăpadă are deja aproape o jumătate de metru.

Potrivit CNAIR, direcţia regională Bucureşti a acţionat cu 5 autoutilaje şi a răspândit 14 tone material antiderapant la nivelul Capitalei. În zona DRDP Craiova, s-a acţionat cu 55 de autoutilaje şi 42 de tone material antiderapant, la DRDP Timişoara – 81de autoutilaje şi 477,5 de tone de material antiderapant, la DRDP Cluj – 168 de autoutilaje şi 1.599 tone de material antiderapant, la DRDP Braşov – 109 de autoutilaje şi 789 de tone material antiderapant, la DRDP Iaşi – 149 de autoutilaje şi 1.296 de tone material antiderapant şi în zona DRDP Constanţa, cu 41 autoutilaje şi s-a răspândit o tonă de material antiderapant.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, marţi dimineaţa, ninge în judeţele Caraş-Severin, Maramureş, Braşov, Covasna şi Suceava.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarna şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.