Caută
Close this search box.

Igor Dodon îl invită pe președintele Iohannis în Moldova: România a fost și rămâne partenerul nostru strategic

Președintele moldovean Igor Dodon a felicitat întreg poporul român, transmițându-i „ urări de bine, pace și progres”, cu ocazia Zilei de 1 decembrie. Relațiile cu statul vecin constituie o prioritate pentru administrația prezidențială, a spus Dodon la recepția oferită de Ambasada României, potrivit IPN.
România a fost și rămâne partenerul nostru strategic. La baza acestei relații este nu doar trecutul istoric, ci și legăturile culturale și interpersonale strânse, proiectele bilaterale consolidate pe care le implementăm cu succes în diverse sectoare”, a spus Igor Dodon.
Șeful statului și-a exprimat gratitudinea pentru asistența financiară din partea României, oferită în baza acordurilor bilaterale nerambursabile.

România este partenerul comercial numărul unu al Moldovei și principala piață de desfacere a vinurilor moldovenești, a mai spus președintele Moldovei.

Dodonl l-a felicitat în mod repetat pe președintele României, Klaus Iohannis, cu prilejul victoriei obținute în alegeri, făcându-i invitația de a vizita Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri