Caută
Close this search box.

Iohannis critică PNL că a primit foști PSD-iști în partid: „Tot traseism se numește”

Primirea în PNL a doi foști PSD-iști care au votat pentru învestirea guvernului Orban este criticată de președintele Iohannis, șeful statului cimentând că „tot traseism se numește”.

„Tot traseism se numeşte. Mai mult nu pot să vă spun eu, fiindcă nu am fost deloc implicat în această chestiune. V-aş ruga să puneţi întrebarea la cei care au făcut mutarea şi la cei care au acceptat-o”, a răspuns şeful statului, la Palatul Cotroceni, unei întrebări privind trecerea la PNL a unor parlamentari social-democraţi, citat de Hotnews.ro.

Deputaţii Elena Hărătău şi Mihăiţă Găină au trecut la PNL. Hărătău a transmis, miercuri, conducerii forului legislativ că, începând cu data de 2 decembrie, şi-a încetat activitatea ca deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul parlamentar al PNL. Elena Hărătău este unul dintre deputaţii PSD care au votat pentru învestirea Guvernului Orban.

Tot miercuri, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Carmen Mihălcescu a anunţat că Mihăiţă Găină va activa, de asemenea, în grupul parlamentar al PNL. El şi-a dat demisia din PSD la 1 octombrie şi a votat în favoarea moţiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri