Caută
Close this search box.

Ion Cristoiu a PIERDUT Procesul Coroiu, cu istoricul CNSAS, Mădălin Hodor

ion cristoiu

Sentința definitivă în procesul intentat de Ion Cristoiu lui Mădălin Hodor, istoric în CNSAS, a fost pronunțată de magistrații Tribunalului București, care au respins apelul făcut de jurnalist.

Procesul deschis de Ion Cristoiu împotiva lui Mădălin Hodor a venit după ce istoricul a acordat revistei Newsweek România un interviu, în care vorbea despre faptul că jurnalistul este menționat, în documente din arhiva fostei Securități, ca sursa „Coroiu”.

Ulterior, a apărut o serie de documente depuse de CNSAS la dosarul în care cei doi se judecau, acte solicitate de instanță. În aceste documente din arhiva fostei Securități, Ion Cristoiu este menționat ca sursa „Coroiu”.

Prima sentință în dosarul Cristoiu versus Hodor, în baza căreia tot istoricul CNSAS a câștigat procesul, a fost dată în 18 aprilie 2019, de un judecător al Judecătoriei Sectorului 3, acolo unde s-a judecat procesul intentat de jurnalist istoricului CNSAS.

Istoricul Mădălin Hodor a comentat, pe pagina sa de Facebook, decizia definitivă a magistraților, precum și cum a fost vânat mediatic, înainte și în timpul acestui proces, de o parte a presei care îi este apropiată lui Ion Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri