Membrii Pro România filiala Brăila – din care făcea parte şi europarlamentarul Mihai Tudose, care a părăsit partidul la începutul acestei săptămâni – au demisionat în bloc, anunţând, sâmbătă, că au ales să îşi ia rămas bun de la „politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta”, pe care îl numesc „Dragnea 2”.

„În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2).

În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stanga, ne prezentăm demisia”, se arată într-un comunicat postat pe contul de Facebook al deputatului Emilia Meiroşu.

Ea prezintă în continuare motivele pentru care membrii Pro România din Brăila au decis să părăsească partidul, invocând cu precădere o „ruptură” între deciziile de la Centru și „baza partidului”:

„Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.
Așadar, rămânem aceiași oameni care se delimitează cu demnitate de minciună și o echipă care va lucra pentru Brăila și România!”

109 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =