Caută
Close this search box.

Lovitură pentru sute de mii de abonați din România. Canalele Eurosport și Discovery ies din grilele Telekom și Nextgen

Începutul de an 2020 vine cu vești foarte proaste pentru o parte dintre românii pasionați de sport și documentare. De la 1 ianuarie, canalele Eurosport și Discovery nu vor mai fi disponibile în rețelele de cablu Telekom și Nextgen.

Compania Telekom România a avut o primă reacție oficială după comunicatul Eurosport, din data de 27 decembrie 2019, despre eliminarea portofoliului Discovery din grila Telekom Romania si Next Gen.

“Telekom Romania a purtat numeroase negocieri cu Discovery in încercarea de a ajunge la un acord de retransmisie. Condițiile financiare impuse de Discovery au făcut imposibil să ajungem la acest acord, astfel încât canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel vor fi eliminate din grila Telekom.

Regretăm această situație și dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că noile canale incluse în grilele Telekom, National Geographic (National Geographic SD şi HD, National Geographic Wild SD şi HD şi National Geographic People) Docubox, Viasat HD (Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD), canalul de lifestyle Travel XP, canalele de sport Fight Box, Look Sport 2 şi Look Sport 3, canalul de ştiri Euronews şi canalul de filme şi seriale Timeless Drama Channel (TDC), prin varietatea continutului, acopera nevoia telespectatorilor de a urmări noi show-uri și documentare, programe de lifestyle, competiții sportive îndrăgite, filme și știri despre viata sociala, politica, economica și culturală din Europa.”

Echipa Telekom Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri